23
vr, okt

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0172 Alphen aan de Rijn Cultuur & Uitgaan -  Heerlijk, we kúnnen weer, varen met de Soosboot. Op 6 juni kunnen we vanaf 10.30 uur weer meevaren door het centrum van Alphen, naar Avifauna en weer terug door de Gouwsluis tot aan het eindpunt: de Soos aan den Rijn in de Raadhuisstraat.

De boor is tijdens de corona-lockdown volledig opgeknapt. Stadsgids Johan Karels is aan bood van de boot en weet als geen ander tekst en uitleg te geven over historische plaatsen langs de vaarroute.  De tocht duurt ongeveer een uur en daar nog steeds hoofdzakelijk alleen de zon gratis is, wordt er een toegang van € 7,50 berekend. Maar, daarvoor kun je niet alleen méévaren, maar je krijgt er bovendien ook nog een consumptie en wat lekkers bij. Wat dat lekkers allemaal is? Vaar gezellig mee en ervaar het zelf. Je moet er wel snel bij zijn, want vanwege het coronaspook is er plaats voor slechts 8 á 10 deelnemers.


Meer informatie:

Aanmelden bij Soos aan den Rijn, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0172 893953.
Kijk voor meer informatie op https://soosaandenrijn.nl/.

Reizen & Vakanties

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok